Referanser


Her følger eksempel på noen fornøyde kunder hos Skolejobb.no.

Snippen barnehage

"Jeg synes det er et flott initiativ med en side som henspeiler spesielt på jobbe i skole- og barnehagesektoren. Jeg synes det er meget positivt at siden også finnes i de andre skandinaviske landene. På den måten kan jeg komme i kontakt med aktuelle kandidater på tvers av landegrensene."
Tone-Line Kristiansen, daglig leder

Vestvågøy kommune

"Vestvågøy kommune ønsker å gå nye veier for å tiltrekke morgendagens nøkkelpersonell. Må si meg positivt overrasket over hva Skolejobb.no har fått til på kort tid. Hjelp til utforming av materiell og tekstforslag, gode ideer og løpende kontakt. Jeg tror dette vil være et løft for oss og er spent på fortsettelsen."
Cato Hansen, Personalkonsulent

Disen skole Oslo

"Vi har testet www.skolejobb.no i forbindelse med en assistentstilling på deltid som vi lyste ut. På tross av at stillingen var liten, fikk vi så god respons at vi ønsker å benytte Skolejobb.no også ved senere anledninger. Et spesialisert jobbforum for pedagogisk sektor i Norge vil være et kjærkomment verktøy for oss som jobber med rekruttering."
Liv Skaare, Leder SFO

Bevern barnehage

"Jeg ble kontaktet av skolejobb, no etter å ha lyst ut en ledig styrer/ped.leder i Bever'n barnehage i dagspressen. Jeg fikk profesjonell veiledning hele veien; gode forslag og hyggeige mennesker. Er meget god fornøyd med måten skolejobb.no formidler seriøse og kvalifiserte søkere direkte til meg."
Merete Paulsberg - Eier, Bevern barnehage

Hem barnehage

"Jeg er meget godt fornøyd med skolejobb.no og den oppfølging jeg som kunde har fått, kommer helt klart til å benytte dem igjen!"
Gjermund Skaug, Daglig leder
Visste du at?

- Gjennomsnittslønnen i Norske barnehager er 31 900 Norske kroner

- Gjennomsnittslønnen i Norsk skole er 41 000 Norske kroner

- Det er stort behov for personell innen Skole og Barnehage i Norge
Skoljobb.se