Rekruttere


Slik går det til:

Samme dag som du sender inn materiell for publisering sender vi en e-post med din annonse til de av våre kandidater som søker eksakt den type stilling som du skal tilsette. Kandidatene velger så om de vil søke stillingen direkte eller om de kontakter deg for å stille spørsmål til stillingen.
  • Du når eksakt den målgruppen du vil tiltrekke
  • Det går raskt. Hasteoppdrag kan vi ha ute hos kandidatene innen 15 minutter.
  • Du får ”riktige” søkere og slipper gå igjennom en rekke søknader som ikke er relevante for denne stillingen
  • Du behøver ikke tenke på manusstopp og lignende deadline’s. Du velger selv når annonsen skal publiseres og når den skal tas bort.
  • Annonsen ligger publisert til siste søknadsfrist eller 30 dager. Du kan selv velge å ta den bort tidligere
På Skolejobb.no er det mulig å profilere seg med tanke på rekruttering i forskjellige annonseformater. Alle stillingsannonser sendes direkte på e-post til riktig målgruppe, og dette inngår i prisen. Våre kundeansvarlige hjelper deg med utarbeiding av annonsetekster og skreddersyr profileringsopplegg etter ditt behov og ønsker.

Du kan velge mellom ulike tjenester

Stillingsannonser
I tillegg til annonseteksten inneholder stillingsannonsen: firmalogo, lenke til bedriftens hjemmeside, e-postadresse samt andre kontaktopplysninger - og den sendes per e-post til nøyaktig den målgruppen du søker.
Se eksempel »

Bedriftspresentasjon
Her kan du gi en omfattende beskrivelse av bedriften din. En profilbyggende presentasjon hvor bedriften din ”selger” seg selv som en attraktiv arbeidsplass er en investering i fremtidige, dyktige medarbeidere.
Se eksempel »

Profilannonser
Sørger for at du når nøyaktig riktig målgruppe med det budskapet som skal formidles. En julehilsen med bedriftspresentasjon er et eksempel på hvordan en kan benytte denne tjenesten, kun fantasien setter grenser! Utsendelsen når valgfrie yrkeskategorier i valgfrie fylker.
Se eksempel »

Bannere
Bygger ditt varemerke og trekker oppmerksomheten til dine annonser/presentasjoner.

Samarbeidsavtaler
Skolejobb.no har muligheten til å tegne samarbeidsavtaler som vil gi deg optimal eksponering og resultat i dine rekrutterings- og profileringsarbeid. Vi tar fram forslag etter dine behov og ønskemål.

Øvrige tjenester

Statistikk
Skolejobb.no leverer all ønskelig statistikk om hvor mange som har lest annonser, har sendt e-post, søkt om tjenester osv. Skolejobb.no kan også administrere og sørge for at alle søknader kommer til riktig person hos arbeidsgiveren. Vi kan legge opp til automatisk henting av samtlige annonser fra din nettside – helt uten ekstra kostnad.

info@skolejobb.no
tlf. 22 41 26 00

Skolejobb.no
Fred Olsens gate 1
0152 Oslo

For å e-poste inn annonser:
annonse@skolejobb.noVisste du at?

- Gjennomsnittslønnen i Norske barnehager er 31 900 Norske kroner

- Gjennomsnittslønnen i Norsk skole er 41 000 Norske kroner

- Det er stort behov for personell innen Skole og Barnehage i Norgebanner-skoljobb-hogerspalt